Често за задавани въпроси

ТАЙЛАНД - КАМБОДЖА - МИАНМАР - ВИЕТНАМ - КОРЕЯ



ПОЧИВКА НА О-В ПУКЕТ, ТАЙЛАНД 2024

KATATHANI PHUKET BEACH RESORT 5*

Местоположение:
Нашият луксозен хотел и спа на брега на морето се намира на красивия залив Ката Ной, Пукет, Тайланд. Този награден луксозен хотел в Пукет е перфектният плажен курорт Ката Ной за тези, които искат да избягат от всичко, но въпреки това могат да имат всичко.
Хотел:
Насладете се на най-пресните морски дарове на скара точно пред плажа. Този ресторант за морски дарове в Пукет е любимо място за лек обяд и напитка по залез слънце. Автентична италианска кухня, поднесена в елегантен европейски стил, в нашия италиански ресторант в ресторант Ката.
Настаняване:
Изисканите и внимателно обзаведени суити разполагат с пълен или частичен изглед към Андаманско море от балкона или всекидневната. Насладете се на живот с великолепна гледка, най-близо до плажа от всички наши апартаменти. Гмурнете се направо в басейна с лесен директен достъп от личната ви тераса, като настаняването е разположено в тропическия оазис, който е Bhuri Wing. Помещенията за настаняване предлагат елегантно модерно усещане с удобни шезлонги и просторен разтегателен диван, които ви осигуряват пространство и комфорт, на които да се насладите.
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал