Често за задавани въпроси

ТУРЦИЯ - КУШАДАСЪ - БОДРУМ - ДИДИМ - МАРМАРИС



Почивка в Кушадасъ 2024: Самолетна програма със 7 нощувки

ARORA HOTEL 4*

ТАБЛИЦА С ЦЕНИ


STANDARD ROOM SEA VIEW - ALL INCLUSIVE


 
Местоположение:
Хотела се намира на 73 км от летището в Измир, на 114 км от летището в Бодрум, на 6 км от центъра на Кушадасъ, на 50 м от градския плаж. Намира се на 25 км от античния град Ефес.
Построен е през 2005 г., обща плащ 1.000 м2,, като последно е реновиран през 2012 г. Стаите са частично обновени в края на 2014 г.

Хотел:
Основен ресторант, а-ла-карт ресторант, 2 бара, открит басейн с детска секция, закрит басейн с детска секция, водна пързалка, дискотека, Спа-център, конферентна зала, лекар на повикване, паркинг.

Безплатни услуги: турска баня, фитнес център, тенис на маса, лека анимация, безжичен интернет в лоби

Платени услуги: сауна, масажи и други козметични процедури, фризьорски салон, химическо чистене, пералня и гладене, медицински услуги, водни спортове, дискотека

За децата: детски клуб, детски басейн, водна пързалка
Настаняване:
Състои се от основна 7 етажна сграда (70% от стаите са с гледка море). Хотелът разполага с общо 137 стаи, сред които 110 стандартни стаи, 10 фамилни стаи, апартамент и стая за инвалиди.

Всички стаи са оборудвани индивидуален климатик, баня с душ, сешоар, сателитна телевизия, телефон, минибар (платен), сейф (платен), балкон.

Почистване на стаите - ежедневно, смяна на спално бельо - 2 пъти седмично.

Хранене:
Хотелът функционира на база All Inclusive – закуска, обяд и вечеря на блок маса в ресторанта на хотела, междинни закуски и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в часовия интервал от 10:30 ч. до 23:00 ч.

Плаж:
Малък собствен пясъчен плаж, отдалечен на 40 м. от сградата на хотела. Безплатно ползване на чадъри, шезлонги и матраци на плажа и при басейна.
Карта:
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал