Често за задавани въпроси

ГЪРЦИЯ - ОСТРОВИ



ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ЛЕФКАДА СЪС СЕМИНАР С НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КРУИЗ ДО СКОРПИОС, ИТАКА И КЕФАЛОНЯ- 4 нощувки

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ЛЕФКАДА СЪС СЕМИНАР С НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КРУИЗ ДО СКОРПИОС, ИТАКА И КЕФАЛОНЯ- 4 нощувки

5 дни / 4 нощувки
Цена от: 680.00 лв.


Дата Цена Резервирай
09.06.2024 680 лв. Заявка
  • ПРОГРАМА
  • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
  • ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Програма

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ЛЕФКАДА И КРУИЗ  ИЗ ОСТРОВИТЕ КЕФАЛОНЯ СКОРПИОС И  ИТАКА

И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЕМИНАР С НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

09-13 ЮНИ- 4 нощувки Цена от: 680 лв. на човек в двойна или трона стая

ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС   IONIAN BLUE RESORT & SPA 5*

www.ionianblue.gr

 
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА:
 
1- ви ден-09.06  Отпътуване от Пазарджик -в 00.10 (събота срещу неделя) София-01.30 Автогара Сердика /пред Централна гара/  Пътуване по маршрут София -Кулата Солун Вериа Мецово Йонийското крайбрежие и Превеза. Пристигане на остров Левкада преди обяд, настаняване в хотела. Време за релакс и плаж.
Вечеря
 Среща и представяне на участничките в семинар с Наталия Кобилкина
 нощувка на остров Лефкада
2- ри ден -10.06 - Закуска. Целодневен семинар с Наталия Кобилкина
Привечер релакс и свободнж врими за разходки.
Вечеря и нощувка на остров Лефкада
3 ти ден –11.06
Следобедна разходка в древния град Лефкада: Централният площад, църквата „Св. Спиридон“, построена през 1685 г. от венецианците, кметството, църквата „Св. Мина“ и катедралата. Живописният град е заобиколен от морето, морско езеро  и дървеният мост наречен  "Мост на въздишките", придавайки Венецианска атмосфера на градчето, разходка из красивите улички и сокаци, събрали в себе си цялата пищност от цветовете и ароматите на това вълшебно кътче, заедно с многобройните църкви и старинни постройки  в смесен островен и средновековен венециански архитектурен стил.
Свободно време на живописния площад, покупки на сувенири в многобройните и рзнообразни магазинчета 
Посещение на манастира Панагия Фaнеромени с уникална панорамна гледка към крепостта  "Агия Мавра" и залива на Левкас,  разходка до Катизма -  един от най-известните и хубави плажове на острова, връщане в хотела,  свободно време за самостоятелни разходки и релакс 
Вечеря и нощувка на остров Лефкада
4-ти  ден Закуска,
Круиз до Скорпиос, Итака и Кефалоня
Закуска, Свободно време за релакс и самостоятелни разходки 
по желание Морски круиз   / продължителност около 9 часа  с включен обяд  -  35eur
Целодневна Морска екскурзия с кораб до следните курорти и плажове:
Порто Кацики- най-красивият плаж на остров Лефкада с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море;
градчето Фискардо на Oстров Кефалония- най- големия остров в Йонийско море с красиви гледки и уникална пророда. Дълги пясъчни плажове, заливи с тюркоазени води, впечатляващи пещери и редки геоложки образувания пленяващи посетителите. Кратък престой за почивка в някой от ресторантите за хранене и достатъчно време за разходка.
остров Итака- дом на героя на Омир Одисей, историческа легенда Гостоприемният романтичен остров Итака предлага идеалното място за спокойна почивка, интересни обиколки и опознаване. Хармонично съчетание на море и планина с вълшебни заливи и пленителни плажове, живописни пътеки и традиционни къщи.
Пещерата Папа Николао на остров Меганиси- Посещение на пещерата  Меганиси, където през 1940 г. по време на Втората световна война е използвана като скривалище от навигатор Иатридис на легендарната подводница Папаниколи (Корабът Нидри Стар I влиза в пещерата за снимки).
Скорпио, Спарти и Скорпиди (трите острова на фамилия Онасис). Круиз с екскурзовод около 3-те острова с кратка следобедна спирка на острова на гръцкия магнат Аристотел Онасис Скорпио- за плуване.
Мадури-кратка спирка и връщане обратно в хотела
Вечеря и нощувка
5-ти  ден Закуска
Отпътуване за България
 
 Необходими документи:
•    Лична карта или международен паспорт.
•    За деца до 18 години, пътуващи с един или без родители, нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители!
 
 
Условия на плащане:
300лв капаро при резервация, останалите до 10.05
Eкскурзията се осъществява при минимален брой туристи: 45
  
Информация за хотел IONIAN BLUE RESORT & SPA
Хотелът e разположен в красив залив,  на 5 км от курорта Нидри и на 12 км от столицата на остров Лефкада. IONIAN BLUE RESORT & SPA е луксозен комплекс с прекрасна гледка към морето на остров Лефкада. Архитектурата на хотела е съобразена със средиземноморския стил, а сините води на Йонийско море нежно гали бреговете ж близост до хотела. SPA центъра предлага закрит басейн с топла вода, сауна, парна баня и джакузи. За любителите на фитнеса има модерно oборудван център. Шезлонгите, чадърите и кърпите около басейна са безплатни. Обслужване по стаите, химическо чистене, детски басейн, детска площадка, водни ски, сърф и парапланер са неизменна част от хотела. Стаите в IONIAN BLUE RESORT & SPA  са комфортно  и  стилно обзаведени. Всички стаи предлагат уют и комфорт с просторни бани oборудвани с сешоар, а апартаментите и стаите собствена тераса.
Други
 


 

Пакетната цена включва:

  • 4 нощувки в стаи с изглед море в хотел Ionian Blue Resort & spa 5*, Лефкада
  • 4 закуски и вечери на богата блок маса в ресторанта на хотела
  • транспорт с лицензиран туристически автобус 
  • Водач от България
  • Ползване на външен басейн
  • Застраховка

Цената не включва:

·         круиз до Скорпиос, Итака и Кефалоня с включен обяд– 35 евро записва се по желание

·         курортна такса 10 евро на стая на вечер

·         доплащане за застраховка за туристи над 65г - 10лв, над 75г. - 25 лв. 

·         Застраховка '' Отмяна на пътуване''

·         По желание- СЕМИНАР С НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА– на тема “ Открий богинята в себе си“

·         Заплаща се допълнително по фирмената сметка на Наталия Кобилкина- подробности за самият семинар: https://natalia.bg/magazin/treningi-v-chuzhbina/lefkada/

.    Единична стая 925лв
Тройна стая 640лв на човек


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал