Често за задавани въпроси

ЕГИПЕТ - ТУНИС - МАРОКО



Египет - Кайро и Хургада с полет от София 2024

SUNRISE HOLIDAYS RESORT (ADULT ONLY +16) 5*

ТАБЛИЦА С ЦЕНИ


PREMIUM ROOM SEA VIEW - AI
PROMO STANDARD ROOM BACK VIEW - AI
STANDARD ROOM SEA VIEW - AI
SUPERIOR ROOM SEA VIEW - AI
MEGA ROOM CITY VIEW - AI
DELUXE ROOM SEA VIEW - AI
MEGA ROOM SEA VIEW - AI

SUNRISE Holidays Resort -Adults Onlyе само за възрастни и предлага частен плаж с лагуна и остров. На разположение на гостите са център за гмуркане, здравен клуб и открит басейн с изглед към Червено море. До летище Хургада се стига за 20 минути с кола. На място има разнообразни ресторанти, барове и шезлонги. В лобито е осигурен безплатен WiFi.

Климатизираните стаи включват балкон или тераса с изглед към басейна или морето. Те имат сателитна телевизия, минибар и собствена баня с вана. Някои предлагат всекидневна с дивани.

В ресторант Nasana Restaurant & Lounge, ресторант El Sol International и ресторант Arabian nights се сервират египетски и международни ястия. В баровете край басейна и на плажа можете да поръчате леки закуски и напитки. Услугите се допълват от румсървис и възможност за пакетиран обяд.

Тук ще се насладите също на фитнес зала, сауна и масажи, както и на съоръжения за плажен волейбол и тенис на маса. Редовно се предлагат развлечения, а персоналът на денонощната рецепция може да организира автомобили под наем и туристически обиколки.

SUNRISE Holidays Resort -Adults OnlyHurghada се намира на 500 метра от центъра на града и на 2 километра от атракциите по крайбрежната алея Corniche. Осигурен е безплатен паркинг на място.

Карта:
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал