Често за задавани въпроси

ЕГИПЕТ - ТУНИС - МАРОКО



Почивки в Тунис Енфида от Варна

OCEANA HOTEL & SPA

Отговаряте на условията за Genius отстъпка в TUI Blue Oceana Suites "Focussed Adults"! За да получите спестявания в това място за настаняване, всичко, което трябва да направите, е да влезете в профила си.

Хотел Oceana Hammamet Adults Only е разположен сред буйни градини с палми на самия плаж. Той предлага уелнес център, плувни басейни, сауна и 4 ресторанта.

Всички стаи в хотел Oceana Hammamet Adults Only разполагат с балкон или тераса, сателитна телевизия, салон и будоар. Гостите могат да се насладят на изглед към морето или басейна от комфорта на стаята си.

Откритият плувен басейн е с изглед към океана и е заобиколен от шезлонги и тераса. Уелнес центърът предлага балнеотерапия, масажи, козметичен салон и фитнес зала.

В ресторантите на хотел Oceana Hammamet Adults Only се сервират 4 вида ястия. Гостите могат да избират между международни, италиански, барбекю или традиционни тунизийски ястия. Има няколко бара и се предлагат вечерни развлечения.

В хотел Oceana Hammamet Adults Only се предлагат разнообразни спортни дейности, включително тенис на маса, дартс, волейбол, тенис и билярд. Гостите могат да резервират безплатен трансфер до близкото голф игрище. Историческият град Хамамет и впечатляващите руини също са на удобно разстояние.

Карта:
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал